Hairgain Man

Hairgain Man

Artikelnr.: 3062
Pris SEK
Ord. SEK
Rek. SEK
Färg
Vald färg

Produktinformation

Hairgain Men – stoppar  håravfallet, stimulerar hårväxten

Kosttilskott med kollagen, vitaminer, mineraler och aminosyrer. HAIRGAIN MEN innehåller selen, sink och biotin som bidrar till å upprätthålla normalt hår, koppar som bidrar till hårets normala pigmentering och vitaminerna B2, C och E som I samband med zink och selen bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. HAIRGAIN MEN innehåller också saw palmetto extract (Sabal serrulata) som gör att den anpassar bättre mäns håravfalls-problem.

Stoppar håravfall.  Det kan vara många skäl som orsakar håravfall. Det är inte ovanligt at håret faller av på grund av att så kallade vilofasen av hårväxten förkortar eller på grund av att rötterna är skadade. Stress, färgning av hår, hårbotten förändringar, droger och brist på vitaminer och mineraler kan också orsaka håravfall med tiden.

Ökar hårväxten.Hairgain Men innehåller en mängd olika näringsämnen som bidrar till att stoppa håravfallet och att stimulera växten. Biotin och mineralerna sink och selen är nödvändiga för en normal hårväxt och koppar bidrar till att upprätthålla en normal pigmentering.

Glansfullt hår. Attacker från så kallade "fria radikaler" kan påskynda hårets liv. Det är därför viktigt att din kropp har tillräckliga mängder av antioxidanter som neutraliserar dessa ämnen. Vitamin B2, C och E samt mineralerna koppar, selen och zink hjälper till att skydda celler från oxidativ stress.

Starkare naglar. Hår, hud och naglar har en hel del gemensamt: De förnyar sig hela tiden. Därför behöver de också särskilda näringsämnen för att växa. Bland annat hjälper mineraler zink och selen för att bibehålla normala, starka naglar.

Finare hud. Kollagen är det hela 75% av hudens protein. Med åldern minskar kroppens förmåga att producera kollagen och resultatet är bildning av rynkor och fina linjer. Marina polysackarider i Hair Gain Men innehåller stora mängder av kollagen och andra viktiga näringsämnen som hjälper till att bibehålla hudens kollagen och därmed bromsa utvecklingen av rynkor. A, B och C-vitaminer och mineraler zink och koppar bidrar också till att upprätthålla en normal hud


Dokumenterad effekt

En studie gjort på Hairgain Men visar att 9 av 10 deltagare får mer hår när de använder produkten. Studien visade en relativt snabb återföring av håravfall och en gradvis återväxt av nytt hår inom 12 månader.

Vid studiens slut var den genomsnittliga hårväxten så mycket som 64%. Studien är publicerad i den ansedda tidskriften The Journal of International Medical Research.


Hårfakta

Varje dag tappar man ca 100 hårstrån

Maximal hårlängd: 70 till 90 cm

Hårets diameter: 0,1mm

Kvinnans hår växer långsammare än mannens

Hårets livstid är mellan 2 och 7 år

Fuktigheten sträcker håret

Håret växer fortare I varm klimat

Dem äldre har långsammare hårväxt och tunnare hår

Frisyren påverkar inte hårväxten

Matchande produkter