Acai kapslar

Acai kapslar

Artikelnr.: 2043
Pris SEK
Ord. SEK
Rek. SEK
Färg
Vald färg

Produktinformation

Acai, Superfrukten Açaí/Euterpe oleracea Mart. är rik på näringsämnen. Açaí-bäret växer vilt på palmträd i Amazonas regnskog i Sydamerika. I Brasilien har man speciellt utvecklat en stor användning av Açaí för traditionellt folkmedicinskt bruk. 

Superfruits egna kapslar består till 100% av frystorkat Açaí-pulver. En extremt koncentrerad källa till acai då 1 gram av Superfruits frystorkade pulver innehåller upp till 71 st Açaí-bär. Açaí-kapslarna är ett enkelt och smidigt kosttillskott för dig som är ute efter de goda egenskaperna hos Açaí.


 ORAC: Superfruits Açaí-extrakt har ett uppmätt antioxidationsvärde enligt internationell standard, ORAC, på 1518µmolTE/g.* Frukten Açaí har i sin naturliga form ORAC-värdet 184µmolTE/g vilket skall jämföras med vila blåbärs ORAC-värde på 61µmolTE/g.** ORAC betyder Oxygen Radical Absorbance Capacity och är en internationell metod för att mäta frukters antioxidativa förmåga. *Analys av Hort Research på NZ, **Analys av Brunswick Laboratories i USA.


 Amazon Friendly: Produkten stödjer Amazon Friendly, en organisation för hållbar utveckling i Amazonas.


 Rekommenderat intag: 2 st kapslar om dagen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas.


 Ingredienser: Açaí bärextrakt (Euterpe oleracea Mart.). Frukten har sitt ursprung i Brasilien. Vegetabiliska kapslar: cellulosa.


 Deklaration per kapsel: Açaí bärextrakt: 500mg


 Innehåll:

 60 st kapslar

Hälsoinformation

Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. 

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. 

Förvaras utom räckhåll för små barn. 

Varning: Produkten bör inte tas av personer som vet med sig att de är överkänsliga mot Açaí-frukten. 



Matchande produkter